Vurb Center: Viewing Guide for Fox Raceway National

Lucas Oil Pro Motocross heads to California for the Fox Raceway National on Saturday. It will serve as final round of the series.

You might see the name Vurb Center and think we’re getting back into traditional race coverage. Don’t be fooled, we just can’t ever figure out where, when, and how to watch it either, so we figured we’d post it on our own site.

To help better serve our loyal readers, along with our SEO, below is your viewing guide for this weekend—with some other stuff thrown in.

TV Guide

DateMoto Time Network
Sat, Oct 10250 Moto 14:00 p.m. ETMAVTVLive
Sat, Oct 10450 Moto 15:00 p.m. ETMAVTVLive
Sat, Oct 10250 Moto 26:00 p.m. ETNBC Sports NetworkLive
Sat, Oct 10450 Moto 27:00 p.m. ETNBC Sports NetworkLive

Streaming Guide

DateMoto Time Network
Sat, Oct 10Qualifying1:10 p.m. ETNBC Sports GoldLive
Sat, Oct 10250 Moto 14:00 p.m. ETNBC Sports GoldLive
Sat, Oct 10450 Moto 15:00 p.m. ETNBC Sports GoldLive
Sat, Oct 10250 Moto 26:00 p.m. ETNBC Sports GoldLive
Sat, Oct 10450 Moto 27:00 p.m. ETNBC Sports GoldLive

Animated Track Map

Race Day Schedule

7:00am – 2:00pmRider Services / Will Call Opens
7:30am – 7:45amChapel Service
8:00am – 8:15am250 Class Practice Grp B- 15 minutes 5 Free/10 Timed
8:20am – 8:35am250 Class Practice Grp A- 15 minutes 5 Free/10 Timed
8:35am – 8:50amTrack Maintenance
8:50am – 9:05am450 Class Practice Grp A- 15 minutes 5 Free/10 Timed
9:10am – 9:25am450 Class Practice Grp B- 15 minutes 5 Free/10 Timed
9:30am – 9:45amTrack Maintenance
9:50am – 9:55am250 Class Grp B Start Practice 5 minutes
9:55am – 10:10am250 Class Practice Grp B- 15 minutes – Timed
10:15am – 10:20am250 Class Grp A Start Practice 5 minutes
10:20am – 10:35am250 Class Practice Grp A- 15 minutes – Timed
10:35am – 10:50amTrack Maintenance
10:45am – 10:50am450 Class Grp A Start Practice 5 minutes
10:50am – 11:05am450 Class Practice Grp A- 15 minutes – Timed
11:10am – 11:15am450 Class Grp B Start Practice 5 minutes
11:15am- 11:30am450 Class Practice Grp B- 15 minutes – Timed
11:30am – 11:45amTrack Maintenance
11:45am – 11:55am250 Consolation Race
12:00am – 12:10pm450 Consolation Race
12:30pm – 1:00pmOPENING CEREMONIES
1:00pm – 1:10pm250 Class Sight Lap
1:15pm – 1:50pm250 Class Moto #1
1:50pm – 2:00pmPodium Interviews
2:00pm – 2:10pm450 Class Sight Lap
2:15pm – 2:50pm450 Class Moto #1
2:50pm -3:00pmPodium Interviews
3:00pm – 3:10pm250 Class Sight Lap
3:15pm – 3:50pm250 Class Moto #2
3:50pm – 4:00pm250 Winners Circle
4:00pm – 4:10pm450 Class Sight Lap
4:15pm – 4:50pm450 Class Moto #2
4:50pm – 5:00pm450 Winners Circle

Slaw Dog

Written by Slaw Dog

Just a dog trying to find my special bun.

Blake Baggett to Miss Fox Raceway National

The Viewing Invades the Two-Stroke World Championships